Tervetuloa Islantiin!

Komeana syyspäivänä lokakuussa vuonna 2012 rakennustyöt vihdoin päättyivät mikä tarkoitti sitä että Tvistur Icelandicsin tilat valmistuivat ja ponit olivat valmiina muuttamaan uuteen kotiin. Tallin historiaan ei liity mitään salaperäistä tai isältä-tyttärelle perintöä vaan yksinkertaisesti tallin omistaja kaipasi itselleen jännitystä ja vaihtelua elämään joten hän pakkasi kapsäkkinsä ja matkusti Islannin toiseksi suurimpaan kaupunkiin Kópavoguriin jonne Tvisturin tilat myöhemmin nousivat.

Kuten kaikilla muillakin islanninhevoskasvattajilla, myös meillä on tarkoitus tuoda uutta verta ja uusia linjoja kasvatukseen mikä tarkoittaa sitä että ponit ovat kapasiteetikkaita sekä 4- että 5-käyntisiä uljaita ja hyvärakenteisia yksilöitä. Kukapa ei tällaiseen osaisi ihastua tai rakastua? Nii-in, sen minäkin haluaisin tietää. Tvistur täyttää kaikki islanninhevosten jalostusvaatimukset ja kasvattaa kaikille lajiin kuin lajiin sopivia monitoimiratsuja.

          » ystävällisin terveisin, Riella (@, VRL-01744)
          » katso myös muita islanninhevoskasvattajia linkkilistalta

© kuvaaja ei tahdo nimeään mainittavan

Päivitykset

          31.01.2013
Hevosten kilpailukalenterit ja päiväkirjamerkinnät olivat tänään päivityslistalla. Muutamia sijoituksia tuli kaikille ja jatketaankin ihan rauhalliseen tahtiin sijoitusten keräämistä. Edellisen päivityksen jälkeen talliin ovat muuttaneet tammakaunokaiset Sjöfn sekä Rekja. Kunhan vielä tammat keräävät muutamia sijoituksia niin niille voidaan ruveta suunnittelemaan oreja ja sitten saadaankin myyntiin pieni katras pörröisiä islantilaislapsia. :)

» Päiväkirja-arkisto

Koristekuvan © Bernard McManus - CC

TVISTUR ON VIRTUAALITALLI - TVISTUR IS A SIM GAME STABLE


Ulkoasun © Riella, kuvan © úlfhams víkingur - CC