Tuunaa autosi autotarroilla!

Auton tuunaaminen persoonalliseksi on monen autonomistajan haave. Etenkin yrityskäytössä olevien autojen tuunaaminen voi olla jopa taloudellisesti kannattava investointi. Auton tuunaaminen maalaamalla voi tulla melko kalliiksi ja on melko peruuttamaton teko. Sen sijaan autotarrat muuttavat autosi ilmettä hetkessä, ja ne on tarvittaessa helppo poistaa. Tämän lisäksi ne ovat edullinen valinta. Annamme tässä artikkelissa muutaman vinkin, joiden avulla voit tuunata autosi autotarroja käyttämällä, onpa sitten kyse yrityksen autosta tai henkilökohtaisessa käytössäsi olevasta autosta.

Yrityksen auton tuunaaminen autotarroilla

Erilaisia autotarroja käytetään etenkin yritysten autoissa. Olet luultavasti nähnyt ympäri kaupunkia ajelevia pizza-autoja, joiden kyljissä on näkyvät pizzerian mainokset. Jo tällaisen auton nähdessään monelle herahtaa vesi kielelle ja pizzan tilaamisen kynnys laskee entistä matalammaksi. Usein näiden autojen kyljistä löytyykin pizzerian yhteystiedot, joihin kilauttamalla pizzaa saa helposti tilattua kotiin tai työpaikalle.

Autotarrat toimivat muidenkin yritysten kuin pizzeroiden autossa. Niihin voi kirjoittaa yrityksen yhteystiedot ja mainoksen. Näin yrityksesi saa toivomaansa mainosta aina, kun auto liikkuu muun liikenteen seassa. Parhaimmillaan tämä on yllättävän kustannustehokas mainoskanava! Jos tarjoat vaikkapa muuttoapua, kerro tästä selkeästi yrityksesi muuttoautossa ja varmista, että muuttoapua tarvitsevat ihmiset näkevät yhteystietosi. Näin palvelujesi tilaaminen on helppoa ja vaivatonta.

Oman henkilöauton tuunaaminen autotarroilla

Myös omaa henkilökohtaisessa käytössä olevaa henkilöautoa voi myös niin halutessaan tuunata erilaisilla autotarroilla. Valitse vaikkapa autosi takalasiin ”Baby on board” tai ”Dog on board” -autotarra, joka kertoo keitä autossa kanssasi matkustaa. Oman auton tuunaamisessa voi yleensä käyttää reippaasti luovuutta ja oman auton tarrat voivat esimerkiksi kertoa siitä, mikä sinulle on tärkeää.

Turvallisuutta painottava autoilija voi valita autonsa takaosaan esimerkiksi turvavälistä muistuttavan tarran. Myös esimerkiksi omasta harrastuksesta kertovat tarrat voivat olla hyvä valinta oman henkilöauton tuunaamiseen. Tarrojen hyvä puoli on niiden edullisuus ja se, että tarvittaessa ne on helppo poistaa tai vaihtaa, jos auto vaikkapa myydään lapsiperheestä koiraperheeseen tai toisinpäin. Auton maalaaminen esimerkiksi kokokeltaiseksi on aika rohkea valinta, mutta autotarroilla voidaan saada aikaan yllättävän näyttäviä kokonaisuuksia.