Tallikirja

13. kesäkuuta, 2016

Tallikirjaan kirjoittelu on jäänyt todella paljon, mutta nyt halusin tulla jakamaan ilon aiheita teidän kanssanne. Olen ollut virtuaalitouhuista tauolla jo tosi kauan inspiraation ja ajan puutteen takia. Nyt kuitenkin sain inspiraation kehitellä uutta ulkoasua ja sen parissa kuluikin useampi päivä. Toivottavasti se nyt toimii kaikilla! Hevoset ovat saaneet viettää laidunlomaa sillä välin, kun omistajatar on yrittänyt sipistellä tallin julkisivua uuteen uskoon. Kyllä tämä aikapula vielä joskus korjaantuu ja päästään taas täysillä toimintaan mukaan. :)

28. marraskuuta, 2015

Ja näin sitä vaan päristellään kohti loppuvuotta. Miten se aika kuluukaan näin nopeasti? Riikinnevassa on puhaltaneet pienet muutosten tuulet, sillä tallin hevoset on siirretty kokonaan tietokantaan. Eikä siinä vielä todellakaan ollut kaikki. Ulkoasua päiviteltiin hieman talvisempaan muotoon, jotta keväällä voidaan vaihtaa kesä-versio takaisin. Lisäksi kasvatteja on ehtinyt syntyä mukava litania tässä vuoden mittaan ja ensi vuonna aletaankin sitten uusin kujein ja uusin varsoin. Uskoisin, että alkuvuosi tulee olemaan taas täynnä pientä kavionkopsetta ja toisinaan myös noitumista. Ei vais, eihän meillä koskaan mene hevosiin hermo, eihän? ;)

16. toukokuuta, 2015

Minulla on mukavia uutisia, tähän alkuvuoteen on mahtunut kaksi suurta ilotapahtumaa - nimittäin Riikinnevan Hulmutar ja Riikinnevan Häiskä näkivät tämän maailman ensimmäistä kertaa. Piakkoin odottelemme myös syntyväksi toista kenttähevoseksi suunniteltua varsaa, mutta sen aika ei ole vielä. Hulmuttaren ja Häiskän emätammat voivat hyvin ja niillä alkaakin nyt pikkuhiljaa kunnon kohotus, että ne pääsisivät mahdollisimman pian taas normaalirytmiin kiinni. Orien kanssa on nyt tehty aika paljon maastolenkkejä, kun taas tammoilla on ollut reippaampi treenikausi. Tästä asiat lähtevät pikkuhiljaa rullaamaan ja odotellaan innolla, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

08. toukokuuta, 2015

Tilanne alkaa olla se, että Riikinneva on pian valmis astumaan parrasvaloihin. Olemme käyneet kanssaharrastajien kanssa tekstejä ja sivuja läpi, tehden tarvittavia korjauksia. Tämä on todella jännittävää, koska moni muistaa Riikinnevan varmasti ratsastuskouluna paremmin, eikä välttämättä osaisi kuvitella tallia valjakko- ja kenttähevosten asuinsijana. Olen kuitenkin vakaasti sitä mieltä, että kaikki uusi ja jännä vain piristää harrastusta joten tästä tulee vielä varmasti jotain huippua.

Ulkoasu © NM.
Taustakuva © Benjamin Horn CC BY-SA 2.0

Tämä on virtuaalitalli!
This is a sim-game stable!

Tämä on virtuaalitalli! Sivusto ja kaikki sen sisältö on mielikuvitusta, sivustolla olevat kuvat eivät liity sivuston sisältöön mitenkään. Lue lisää!

This is a sim-game-stable! This site and everything it contains is entirely fictive. The pictures displayed are not to be associated with the contents of the site. Read more!