Tervetuloa vaaramaisemiin!

Riikinneva on aikoinaan vuonna 2008 perustettu ratsastuskouluna virtuaalisen Pohjois-Karjalan vaaramaisemiin Selkielle, mutta kiitos omistajan hullujen - joskin toteuttamiskelpoisten - ideoiden, tallin uusi ja nykyinen toimintamuoto on suomenhevosten kasvatus ja parin hassun harrasteratsun majoittaminen. Omistajattaren miltei kymmenen vuotta sitten naapuriin perustaman suomenhevostalli Rajattoman kaikki asukkaat jäivät edelleen asuttamaan kyseisiä tiloja ja Riikinnevassa kasvatus alkoi aivan alusta kenttä- ja valjakkopainotteisten monitoimihevosten parissa.

Tarkoin harkitun suomenhevoskasvatuksen ja harrastehevostoiminnan lisäksi Riikinnevassa järjestetään kuukausittain virtuaalisen ratsastajainliiton alaisia ratsastuskilpailuita aina omistajan innostuksen mukaan. Meidän päälajimme ovat kuitenkin valjakkoajo ja kenttäratsastus. Satunnaisesti järjestämme myös este- ja kouluratsastuskilpailuja. Ota ihmeessä sinäkin osaa kilpailuihimme!

Sydämellisesti sinut tervetulleeksi toivottaa Riella VRL-01744

Tykkäsitkö? Peukuta ihmeessä!

Ulkoasu © NM.
Taustakuva © Benjamin Horn CC BY-SA 2.0

Tämä on virtuaalitalli!
This is a sim-game stable!

Tämä on virtuaalitalli! Sivusto ja kaikki sen sisältö on mielikuvitusta, sivustolla olevat kuvat eivät liity sivuston sisältöön mitenkään. Lue lisää!

This is a sim-game-stable! This site and everything it contains is entirely fictive. The pictures displayed are not to be associated with the contents of the site. Read more!