Henkilökunnan esittely

Itse pääpiru Riina Hurmevuo "Riella" (vasen kuva)

Perussuomalaisuutta, nuorta ikää, pientä kokoa, äkkipikaisuutta, huumorintajuisuutta ja lämmintä mieltä - siitä on Riella tehty.

Vuonna 1988 Selkiellä syntynyt Riella on osoittanut pienestä koostaan huolimatta suunnattoman upeaa päättäväisyyttä ja pitkäjänteisyyttä työssään. Siisteydestä tinkimätön naisenalku voidaan nähdä joko hevosen selässä, paijaamassa hevosia tai missäs muuallakaan kuin harjan varressa. Edesmenneen isänsä tavoin omistajatar on hyvin lojaali ja tunnollinen työntekijä, joka tekee kaikkensa hevosten hyvinvoinnin eteen. Hieman äkkipikaisen luonteen omaava nainen saattaa suuttuessaan (yleensä liittyy siisteyteen..) tulistua nollasta sataan sekunnissa, mutta yleensä rauhoittuu yhtä nopeasti. Työntekijöitään ja tallilla kävijöitä pitää yhtävertaisena, eikä koskaan koe olevansa kenenkään pomo.

Tallityöntekijä Camilla "Cam" Stern (keskimmäinen kuva)

26-vuotias tallityöntekijä Camilla Stern on saksalaissyntyinen, mutta asunut melkein koko ikänsä Suomessa. Cam ja Riella tapasivat hevosmessuilla Saksassa, josta tyttö siirtyi Riikinnevaan töihin. Kolme vuotta ratsastuskoulussa töissä olleena, hän on oppinut tuntemaan erilaisia persoonia ja hevoset hänelle ovat tulleet entisestään tutummiksi. Aikaisempaa hevoskokemusta hänellä on reilut 15 vuotta. Luonteeltaan nainen on nauravainen, aina iloinen ja kyllästymätön ihminen. Ratsastuskoulu-aikoina hän oli hyvin pidetty työntekijä avuliaisuutensa ansiosta. Naisen tunnistaa tallilla lökäreistä, Riikinneva-logolla varustetusta tuuli- tai talvitakista, sekä hupparista ja lippiksestä. Tummat kiharat hiukset ovat yleensä poninhännällä.

Valmentaja Katarina Hokkanen (oikea kuva)

Riikinnevassa valmentajana toimiva kolmissakymmenissä oleva Katarina Hokkanen on valmentanut tallin porukkaa jo useamman vuoden. Hyväksi todettu valmentaja opettaa napakasti, mutta kukaan hänen tunneiltaan ei ole lähtenyt itkien pois sillä hän osaa myös kehua. Kuitenkin jos istut selässä tekemättä mitään, saat kyllä tuta sen nahkassasi. Jopa itse omistaja käy hänen syynissään ja on joka kerta aina vain viisaampi. Tummat, melko pitkät hiukset omaava nainen on muuten luonteeltaan hyvin positiivinen ja huumorintajuinen.

Kengittäjä Mika Haakana

Haakanan Mika. No Mika on rempseä persoona ja heittää kaikenlaista läppää melkein kaiken aikaa. Suorasanainen ja -selkäinen nuorimies on 23 vuoden iästään huolimatta kokenut kengittäjä, seuraa isänsä jalanjälkiä. Mika saattaa aina välillä auttaa Riellaa hevosten liikuttamisessa ja tallitöissä, milloin ehtii. Bilehilenäkin tunnettu mies omaa komean ulkonäön, mutta hitaasti lämpenevät tunteet. Vaaleat hiukset ovat yleensä aina viimeisen päälle laitetut, myös töissä, mutta mies perustelee sen sillä, että hän tykkää ylimääräisestä huomiosta. Mikä naistenmies loppujen lopuksi.. ?

Ulkoasu © NM.
Taustakuva © Benjamin Horn CC BY-SA 2.0

Tämä on virtuaalitalli!
This is a sim-game stable!

Tämä on virtuaalitalli! Sivusto ja kaikki sen sisältö on mielikuvitusta, sivustolla olevat kuvat eivät liity sivuston sisältöön mitenkään. Lue lisää!

This is a sim-game-stable! This site and everything it contains is entirely fictive. The pictures displayed are not to be associated with the contents of the site. Read more!