Riikinnevan Villiajatus
- Saavutukset


VH15-018-1422 virtuaalihevonen a sim-game horse

    " data-lightbox="example-set" data-title="Kuvan otsikko">  " class="paakuva">
rotu, sukupuoli:suomenhevonen, ori
väri, säkäkorkeus:ruunikko, 156cm
synytynyt, ikä:25.04.2015, 5
painotus ja koulutustaso:Kenttäpainotus, helppo, Helppo B - 95cm - 90cm
kasvattaja:kasvattaja Riikinneva / Riella VRL-01744
omistaja:Riikinneva / Riella VRL-01744
  


Luonnekuvaus

Minulle tarjoutui erittäin mainio tilaisuus liisata felissan palkittua mukavaluontoista kenttätammaa, enkä tietenkään voinut jättää tilaisuutta käyttämättä. Tiesin heti, mikä omista oreistani sopisi varsalle isäksi - päätöstä ei tarvinnut miettiä tai etenkään jälkeenpäin katua. Isältään värin ja nopeaoppisuuden perinyt ori on emänsä tapaan hyvin luotettava ja tunnollinen työskentelijä. Fiksuista vanhemmista syntyy yleensä fiksu varsa, niin tälläkin kertaa. Villiajatus muutti Riikinnevaan heti vieroituksen jälkeen ja ennen sitä kävinkin useasti vierailemassa sekä käsittelemässä tulevaa huippu kenttäratsun alkua.

Haet orin tarhasta ja viet sen karsinaan hoidettavaksi. Tällä välillä ei sattunut mitään vahinkoa, vaan hevonen seurasi sinua kuin koiraa sen omaan karsinaansa. Ei sitä tarvitse edes laittaa kiinni, vaan orin voi hoitaa hyvin myös pelkästään heinäkasa houkuttimena. Aatu ei edes kauaa yleensä piittaa heinistään, mieluummin se käy kuuntelemaan saamaansa sukimista ja saattaa välillä haistella hoitajansa taskut. Aatu on todella ihmisystävällinen ja se kiintyy helposti uusiin ihmisiin niin, ettei heillä ole yleensä mitään moittimista hevosesta. Varusteet menee selkään heittämällä ja sitten lähdetäänkin innokkaasti hommiin.

Innokas linja jatkuu ja myös fiksu-ominaisuus nostaa päätänsä. Alusta asti Aatu kävelee tarmokkaasti kuunnellen jokaisella solullaan ratsastajaa. Nuori pojankossi ei tietenkään kovin kauaa jaksa yhtä tehtävää tahkota, mutta ei myöskään käy riekkumaan kun alkaa tylsistyttämään. Orilla on todella näyttävät askellajit ja niistä on erittäin helppo työstää suuntaan tai toiseen. Siksi onkin toisinaan todella vaikea keksiä koulutuuppaukseen sopivia ja mielenkiintoisia tehtäviä, kun tuntuu että kaikki sujuu nappiin heti. Esteratsastuksen parissa Aatu innostuu, mutta on silti kuulolla. Hevosen säädeltävyys pysyy myös innostuksen noustessa ylös ja orin bravuuri on ehdottomasti tiukat kurvit ja täysii! Maastossa joko maastoretkellä tai esteitä hypätessä Aatu ei pelleile, vaan tekee yhdessä ratkaisuja ratsastajan kanssa. Se nauttii peltoralleista ja maastoesteistä ja ne lieneekin orin lempparijuttuja.

Sukutaulu

i. Villimieli
ruunikko sh, 157cm
ii. Villiajatus - evm
ruunikko sh, 157cm
iii. Ville-Valmar - rn sh 153cm
iie. Marjukka IV - rt sh 155cm
ie. Mielikki - evm
rautias sh, 156cm
iei. Kaukovarjo - rn sh 157cm
iee. Auran Mielo - rt sh 157cm
e. Sakariina
vprt sh, 164cm
KERJ II, SLA II
ei. Sakari - evm
punarautias sh, 162cm
eii. Kuurma - rtkm sh 159cm
eie. Veljen Mari - prt sh 161cm
ee. Salarikos - evm
tummanpunarautias sh, 158cm
eei. Sala-Vento - trt sh 160cm
eee. Riitasointu - vrt sh 157cm

Jälkeläiset

Hevonen jalostuskäytössä

Kilpailumenestys

kenttäratsastus vt. 3
esteratsastus vt. 1
kouluratsastus vt. 0
valjakkoajo vt. 0

Tavoitteet

Päiväkirja & valmennukset

Ei vielä päiväkirjamerkintöjä

Ulkoasu © NM.
Taustakuva © Benjamin Horn CC BY-SA 2.0

Tämä on virtuaalitalli!
This is a sim-game stable!

Tämä on virtuaalitalli! Sivusto ja kaikki sen sisältö on mielikuvitusta, sivustolla olevat kuvat eivät liity sivuston sisältöön mitenkään. Lue lisää!

This is a sim-game-stable! This site and everything it contains is entirely fictive. The pictures displayed are not to be associated with the contents of the site. Read more!