Riikinneva
virtuaalinen harrastetalli

Tervetuloa vaaramaisemiin!

Olet lämpimästi tervetullut katsomaan virtuaalisessa Pohjois-Karjalassa, tarkemmin Selkiellä sijaitsevia henkeäsalpaavia vaaramaisemia, sekä söpöjä persoonallisia hevosia. Tila on perustettu alunperin vuonna 2008 ja se on harrastetallin lisäksi toiminut myös ratsastuskouluna joitakin vuosia. Alunperin isoisoisäni perustama suomenhevospainotteinen ravitalli on kokenut kovia ja eritoten suuria muutoksia aikojen saatossa - nyt siitä on vihdoin muovautunut sellainen, kun siitä on haluttu jo vuosia tehdä. Harrastetalliksi ja suomenhevosten kasvattamiseen Riikinnevan tiluksien puitteet ovat omiaan, eikä sitä aiota enää lähteä muuttamaan. Omistajatar syntyi tälle tilalle, asui aikuisiällä muualla ja palasi maaseudun rauhaan takaisin - syystä.

Riikinneva tarjoaa ihmisille elämyksiä, niin luonnon kuin hevosharrastuksenkin puitteissa. Tarjolla on (määrä!) niin omalaatuista hevospersoonaa maaseudun rauhasta nauttiville paijattavaksi ja monipuoliseen harrastamiseen, sekä silminkantamattomiin vaaramaisemia ihasteltavaksi. Mahdollisuudet hoitohevosten kanssa ovat monipuoliset, sillä tilalla hoitaminen on rentoa ja siitä tehdään hauskaa. Tarvitseeko sitä muuta ollakkaan?

Joskus harvoin toisinaan omistajatar vallan intoutuu jonkinnäköistä kissanristiäistä järjestämään, mutta niitä ei kannata kovin usein odottaa. Olkoon se sitten ratsastustunti tai pelleilypäivä, niin suosittelen lämpimästi ottamaan osaa aktiiviteetteihin. Osa tapahtumistamme on avoinna myös ulkopuolisille, joten älä epäröi, vaan päästä itsesi nauttimaan rennon hauskoista pippaloista.

       

Kysymyksiisi vastaa
Riella (VRL-01744)
Lähetä terveiset
vieraskirjaan
Yhteyden saat myös
sähköpostilla
Lämpimästi
tervetuloa!

Viimeisin päivitys 29.12.2015

29.12.2015 - Estevalmennuksen kommentit tulivat pari päivää sitten ja rakas Iivari-ruunamme sai hoitajakseen Olgan, tervetuloa! :)

25.12.2015 - Tänään meidän väkeämme saapui ihastuttamaan ja vihastuttamaan kirjava tilasto-ruuna Notte.

22.12.2015 - Avoimien ovien päivään enää muutama päivä, tervetuloa mukaan! Kutsusivulle pääset tästä.

15.12.2015 - Meille on saapunut ensimmäinen hoitaja talliimme. Tervetuloa Shavo ja toivottavasti viihdyt!

11.12.2015 - Pieniä sipistyksiä ollaan tässä yritetty tehdä, että Riikinnevan voisi esitellä uudelleen - tällä kertaa ehkä paremmalla onnella? Yksikään ei ole eksynyt joukkoomme rikkaaseen, vaan toivotaan että tällä kertaa saisimme joululahjaksi ihania ihmisiä talleilemaan Riikinnevaan kanssamme. :) Luvassa vielä kaiken lisäksi vähän pientä toimintaa!

18.09.2015 - No nyt se on valmis! Vielä yksi torinhevos-tamma on saapumatta talliin, mutta muutoin meidän nelikko on alkanut kotiutumaan todella hyvin. Tervetuloa! :)

22.06.2015 - Riikinneva sai vihdoin kaipaamansa persoonallisen ja tunnelmallisen ulkoasun, joten sivujen remontointi alkoi heti. Hommaa on paljon, mutta se on varmasti vaivan arvoista. Hevoset saapuvat tilalle vasta remontin päätteeksi, vaikka suomenhevoset asuttavatkin jo omaa talliaan. Suomihevoset ihmettelevät kaikkea sitä ryskettä ja pauketta, saamatta onneksi kuitenkaan hirveitä hepuleita. Odotamme kaikki innolla remontin valmistumista ja ehdottomasti monipuolista arkea, jota tulemme viettämään tästä eteenpäin yhdessä monta vuotta.


Ulkoasun © Riella, ulkoasun taustakuvan © Benjamin Horn CC BY-SA 2.0
virtuaalitalli - a sim game stable & virtuaalihevonen - a sim game horse