Rajaton

Terppatulloo maalle!

Kuka tahansa saa haaveilla mistä tahansa mutta on eri asia, toteutuuko unelmat. Miulla näin kävi ja nyt asun lapsuuteni kotimaisemissa virtuaalisessa Pohjois-Karjalassa Selkiellä rakkaiden heppasteni kanssa. Hyvää kannattaa näköjään oottaa. Otathan myös huomioon että Rajaton on virtuaalitalli eikä mitään tapahdu oikeassa elämässä.

Alkunsa talli sai vuonna 2006 shetlanninponisiittolana mutta myöhemmin huomasin ettei se oo se miun rotu. Rakkauteni suomenhevosiin on ollu aina ja on edelleen koska ne on luonteeltaan just sellasia mistä tykkään ja niillä voi tehdä kaikenlaista. Vuonna 2008-2009 oli kasvatuksessa mukana suomalaiset puoliveriset mutta ei nekään ollu miun juttu. Suomenhevoset on ollut, on tälläkin hetkellä ja tulee olemaan.

rakkaudella Riella VRL-01744 & karvakorvat
sähköposti - Spam Poison
päivitetty viimeksi 17.03.2016
Anna äänesi Rajattomalle VRL:n tallilistalla!
17.03.2016

Rajattoman hevoskanta on nyt muuttunut jonkin verran, sillä riveihimme ovat astuneet Harmonian Hiisi, Viisikon Hukkalapsi ja kotiin palautunut Rajattoman Lawra. Kaikilla on tarkoitus aloitella kilpailukausia mahdollisimman pian!

03.02.2016

Rajaton sai alkunsa vuonna 2006 ja tänä vuonna siitä tulee kymmenen vuotta. Aika on kulunut todella nopeasti ja paljon kaikkea on ehtinyt tapahtua. Synttäreiden kunniaksi myyntiin tuli juhlavarsat, joista jokainen on vielä vailla omaa kotia. Mikäli kiinnostuit, parhaiten yhteyden saa sähköpostilla. :)

12.01.2016

Rajaton sai taas uuden ulkoasun, sillä omistaja päättää aina tympääntyä ulkoasuun nopeasti. No, ei kai se niin suuri rike ole. Päivittelin parin hevosen sivut ja muutama vuodenvaihteen kasvattikin sai jo uudet kodit.

07.11.2015

Nopeasti se kuukausi pyyhältää ohitse. Kuukauden aikana ulkoasuihin nopeasti kyllästyvä omistaja rustasi jälleen uuden ulkoasun. Lisäksi hevosiamme on palkittu mukavasti edellisen kuukauden tilaisuuksissa. Rajattoman Alli kävi nappaamassa kouluratsastusjaoksen laatuarvostelusta KRJ II-palkinnon ja eipä kantakirjatilaisuuksissakaan huonoja tuloksia nähty. Heilin Jermi ja Fiktion Elva saapuivat kotiin II-palkinnon kanssa, sekä Rajattoman Reina ja Riiviöiden Varjohaltija III-palkintojen kanssa. Hieno kuukausi! :)

04.10.2015

Uusi ulkoasu rakentui syksyisempiin raameihin pikkuhiljaa. Muutoksia tehtiin todella monia, ennenkuin se alkoi näyttää Rajattoman ulkoasulta - vihdoin. Kaiken lisäksi rakas kasvattimme Rajattoman Alli on lokakuun 2015 kouluratsastusjaoksen laatuarvostelussa mukana. Hieno kuukausi tiedossa, koska myös hevosiamme on näytillä myös VSR:n kantakirjatilaisuudessa.

20.09.2015

Viehättävän Taran KRJL-pisteitä korjattiin ja palkinnoksi tuli II-palkinto! Syyskuun tilaisuudesta Vilutar kävi nappaamassa I-palkinnon! :)

Ulkoasun © Rajaton 2016 | taustakuvan © Sepi V CC BY 2.0 | Hevosen pääkuvan © Vapaasti by AK