otsik index talli ponit toiminta kirja foorumi

    Hepat ja Ellen kesälaitumilla! Pullis palailee takaisin elävien kirjoihin kesäkuun aikana. Ihanaa kesää kaikille, etenkin omalle hoitajapoppoollemme! // Ellen 6.5.2016

Tallin nimestä huolimatta olemme rento ja letkeä mesta missä harrastaa ilman päänvaivaa. Tuttavallisemmin saatat tuntea meidät Pulliksena. Omistajana toimii rempseä ja aina iloinen Ellen, vaikka vikuripäinen ponilauma osaltaan aiheuttaakin välillä harmaita hiuksia. Tallin vakiokalustoon kuuluvat työntekijät ja hoitajat kuitenkin auttavat pahan paikan tullen, eikä arki näin ollen pääse nimensä mukaisesti paisumaan pakkopullaksi. Meillä ponien perässä juostaan siis ilomielin ja ruotuun ne pistetään tavalla tai toisella, välillä hyvällä ja välillä ei niin hyvällä menestyksellä. Mikä kuitenkin tärkeintä, meillä muistetaan nauttia maalaiselämästä ja heppailusta täysin rinnoin.

Me tykkäämme järjestää yhtä sun toista kissanristiäistä. Suurin osa tapahtumistamme on suunnattu hoitajiemme mielenvirkistykseksi, mutta toisinaan kalenteriimme tupsahtaa myös tallin ulkopuoliselle poppoolle avointa aktiviteettia. Ratsastuskoulutoimintaa meillä ei varsinaisesti ole vaikka silloin tällöisiä ratsastustunteja järjestetäänkin. Merkkisuorituksia meiltä ei saa, mutta landepaukkumeiningistä huolimatta osaavaa ja yksilöllistä opetusta kuitenkin. Meillä heppailua voi, saa ja pitääkin harrastaa siis astetta rennommalla otteella.

Ponipoppoomme koostuu toinen toistaan persoonallisemmasta tapauksesta. Vilinää ja vilskettä ei siis Pulliksesta puutu. Tallilla tavaksi tullut päivän päätteinen kaakaotuokio taukotuvassa onkin oiva tilaisuus purkaa päivän ilot, surut ja kommellukset talliporukan kesken. Pyrimme olemaan ottamatta asioita liian vakavasti ja nauramaan niin omille kuin poniemmekin kömmähdyksille. Ja niitä riittää. Vielä kerran, lämpimästi tervetuloa keskuuteemme. Toivottavasti viihdyt!

Talven odotteluja toivottelee Ellen H VRL-02805 ja tallin vikuripäät
Ma Ti Ke To Pe La Su
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31Vierailemisen arvoisia talleja..
Runoranta, Pikkulintu, Jukola, Piilovuori,
Trullinummi, Riikinneva, Peltola, Hiisivuori
Valentino, Tammela ja Pikkumylly

Hoitoponia vailla? Kurkkaa avoimet hoitajahaut foorumilta

Piditkö? (+1)   Talliturinoita   Talliarvostelut

ULKOASU © PULLIS 2015 | ULKOASUN KUVAT JA KORISTEKUVAT © VAPAASTI BY AK, PAULIINA KONTTINEN JA RANSU.KUVAT.FI
HUOMAATHAN, ETTÄ PULLIS ON VIRTUAALITALLI JA KAIKKI SIVULLA ESIINTYVÄ ON FIKTIIVISTÄ.