Harley Stud

Rosenhof Florette

virtuaalihevonen | a sim game horse

Virallinen nimi Rosenhof Florette Omistaja Harley Stud, VRL-01744
Syntymäaika s. 05.07.2015, 5v (4v 30.07.2015) Kasvattaja Rosenhof, Kati
Rotu, sukupuoli trakehner-tamma Koulutustaso koulupainotus, Grand Prix
Väri, säkä rautias, 172cm Rekisterinumero VH16-021-0055

Florette on emänsä tapaan hyvin suorituskykyinen hevonen, joka ei mielellään tee itsestään numeroa, vaan viihtyy ennemmin omissa oloissaan. Tamma saapui meille Rosenhofista Katin hoivista alkusyksystä, jolloin kisakausi alkoi olla jo lopuillaan. Jatkoimme kuitenkin kisakunnon ylläpitämistä samalla, kun Florette sai vielä hetken olla laitumella kavereiden kanssa. Florette on todella mukava kaveri niille ihmisille, jotka ovat valmiita tekemään töitä luottamussuhteen syntymisen eteen. Tamma ei helpolla luota, mutta kun luottaa - sen lojaalimpaa hevosta tuskin olet koskaan nähnyt.

Karsinakäyttäytymiseltään hyvin fiksu leidi ei laita pahakseen ylimääräisistä harjauksista, mutta se ei kuitenkaan pahemmin välitä ihmisen seurasta ainakaan ensialkuun. Ilkeää Floretesta ei saa tekemälläkään, vaan siitä saattaa saada varsin happaman ensivaikutelman, joka kuitenkin muuttuu hevoseen tutustuttaessa. Hevosen kanssa onnistuu kaikki hoitotoimenpiteet erittäin mallikkaasti, se kun ei ole koskaan keksinyt temppuilun jaloa taitoa, vaan on kaikesta huolimatta ennemmin ihmisen kaveri. Ruokkivaa kättä kun ei toinna suututtaa. Varustaessa Florette seisoo paikoillaan ja odottaa työntekoon lähtemistä.

Solakalla ulkomuodolla ja näyttävillä, elastisilla liikkeillä varustettu hevonen esittelee mielellään bravuuri kouluratsastusliikkeensä ulkopuolisille. Sen kanssa voi työskennellä joko yhteisessä harmoniassa tai toisiaan vastaan. Tamma on siinä suhteessa haastava, ettei se siedä kovia otteita ollenkaan, vaan on todella herkkä suusta ja kyljistä. Parhaimman lopputuloksen saa käyttämällä paljon selkeitä istunta-apuja. Reippaalla ja sähäkällä moottorilla varustettu hevonen työskentelee ihan sata lasissa riippuen aina ratsastajasta. Molempien on oltava täysillä mukana, tai koko pakka leviää samoin tein käsiin.


i. Rosenhof Eckhart
musta trakehner, 174cm
KV-II, KTK-I
ii. Ringwraith PB
musta trakehner, 172cm - KRJ I, YLA 2
iii. Nazgûl - Vir Mva Ch, KTK III, KRJ I
iie. Cherri's Chick - KRJ-III
ie. Rosenhof Edda
rautias trakehner, 170cm - KTK-II, KRJ-I
iei. Red State
iee. Elke - VSN Champion, KTK-II, KRJ-I
e. Flicka F
rautias trakehner, 170cm
ei. Wister Beetle
rautias trakehner, 173cm
eii. Blond Bomber - KRJ II
eie. Nera Carana - KRJ I
ee. Ferana F
punarautias trakehner, 163cm
eei. Chaliente Junior - KRJ-II, YLA2
eee. Fairtown Perle - KRJ II, YLA2

Jälkeläiset 0/6

Florette on tarjolla ainoastaan puhdasveriseen trakehnerjalostukseen harkitusti ja sillä teetetään korkeintaan kuusi jälkeläistä jalostuskaudella. Mikäli sinulta löytyy saman pituisen suvun ja hieman kilpailukokemusta omaava ori, ota yhteyttä sähköpostilla.

Kilpailukalenteri

Porrastettujen ominaisuuspisteet Tasotiedot
Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 5.54
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 1538.21
Tahti ja irtonaisuus: 1854.08
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Hevonen kilpailee porrastetuissa kilpailuissa.

Kouluratsastuksessa tasolla 7

Reaaliaikainen tilanne löytyy VRL:n profiilisivulta.
Kaiken materiaalin © Harley Stud 2016, ellei toisin mainita
Tekijänoikeudet | Yhteydenotto