Harley Stud

Tervetuloa pilvilinnoihin!

Sitä aina pienenä unelmoi suurista asioista ja on saattanut olla myös ajatus miksi haluaa tulla isona. Minulla se unelma oli omistaa oma talli, missä on toinen toistaan hienompia hevosia ja poneja. Nyt se vihdoin on toteutunut ja voin vain kiittää kaikkia, jotka ovat tämän unelman auttaneet toteuttamaan. Älä kuitenkaan ymmärrä väärin, sillä Harley Stud on virtuaalitalli, eikä mikään ole totta tai tapahdu oikeassa elämässä.

Harley Studin (tutuille vain Harrikkatalli) kaviokaskanta koostui tallin perustamisvuodesta asti puoliverisistä ja poneista, mutta ponit muuttivat vuonna 2015 Iso-Britanniaan asuttamaan omaa talliaan, Hollabar Poniesia. Jäljelle jäivät puoliveriset. Tilanne muuttui kuitenkin vuoden 2015 aikana vielä niinkin radikaalisti, että Harley Studiin muutti asumaan liuta mitä erilaisempia hevos- ja ponipersoonia.

Sijaitsemme tällä hetkellä sekä Etelä-Suomessa että Saksassa. Pienimuotoisen kasvatuksen lisäksi Harley Studissa järjestetään kuukausittain kouluratsastuskisoja ja yritämme siten saada vähän näkyvyyttä meidänkin tallille.

» Rakkaudella Riella (VRL-01744) & nelijalkaiset ystävät

Kaiken materiaalin © Harley Stud 2016, ellei toisin mainita
Tekijänoikeudet | Yhteydenotto