Malchow

© Klosterhof

Virallinen nimi: Malchow Syntynyt: 25.09.2014 (9 v)
Rekisterinumero: VH15-066-0159 Rotu ja sukupuoli: brandenburg-ori
Säkäkorkeus: 163cm Väri ja merkit rautias
Kasvattaja: Joan Meiser Omistaja: Riella (VRL-01744)
Täyttänyt 3v 16.01.2015, ikääntyy satunnaisesti

Joan Meiser on minulle ennestään tuttu brandenburg-kasvattaja, jolta löytyy aina jokaiselle jotakin. Niin kävi tälläkin kertaa, sillä hänen kasvattiensa joukosta löytyi yksi yli muiden - Malchow. Rautias liitokavio teki vaikutuksen minuun jo ennenkuin ehdin sen selkään koeratsastukselle. Koeratsastuksen aikana varmistui, että tämä oripoika se lähteekin meille. Joan ei onneksi asu kaukana Rostockista, joten hän pääsee usein katsomaan omaa "aikaansaannostaan". Malchowin kanssa treenaaminen jatkuu ja hieman syksymmällä aukeaa kilpailukausi grand prix-tasolla. Siihen asti kovaa treeniä!

Malchow on hoidettaessa omasta tilastaan tarkka, eikä se kovin välitä hellyydenosoituksista niin ihmisiltä kuin muilta hevosiltakaan. Ilkeä hevonen ei ikinä ole, mutta näyttää varsin hapanta naamaa jos yrität lähestyä yhtään enempää, kuin hevosen mielestä on hyvä. Hoitotoimenpiteet sujuvat pääsääntöisesti Malchowin kanssa hyvin ja ne olisikin paras suorittaa reippaasti kaikkien elämän mukavuuden takaamiseksi. Orin ilme muuttuu todella innokkaaksi, kun se näkee varusteet ja varustaessa se saattaa toisinaan muistuttaa pomppuvieteriä - tältä hevoselta kun työmoraalia ja -motivaatiota löytyy vaikka muille jakaa! Hapannaamasta innokkaaksi ja kapasiteetikkaaksi kouluratsuksi tapahtuu yleensä hyvin äkkiä. Taluttaessa ori käyttäytyy mallikkaasti ja innostuksestaan huolimatta odottaa maltillisesti ratsastajan selkään asti.

Kuten sanottu, Malchow omaa erittäin hyvän työmoraalin ja on aina innokkaana tekemässä töitä saavutuksien eteen. Se on ratsastettavissa mitä pienimmillä avuilla ja meno yleensä onkin hyvin rentoa ja elastista. Orin emä on luonteeltaan hieman säikky, mutta tästä hevosesta säikkyherkkyys on kaukana ja keskittyminen parasta mahdollista luokkaa. Malchow suorittaa aina parhaansa mukaan ja nauttii ratsastajan antamista kehuista. Hieman aloittelevammille ratsastajille Malchow on oikein oiva opetusratsu, koska vaikka se on erittäin herkkä ja hyvä ratsastaa, se ei anna oikein mitään ilmaiseksi. Täydelliseen suoritukseen tarvitaan loppuen lopuksi kuitenkin kaksi. Orin askellajit ovat erittäin näyttävät ja niitä saa helposti istunnan avulla ratsastettua eri temmoissa.


i. Malwitz
rautias brandenburg, 162cm
ii. Mrabender
ruunikko brangenburg, 162cm
iii. ei virtuaalimaailmassa
iie. ei virtuaalimaailmassa
ie. Brixius
rautias brandenburg, 163cm
iei. ei virtuaalimaailmassa
iee. ei virtuaalimaailmassa
e. Brinkmeier
ruunikko brandenburg, 166cm
ei. Gustle
ruunikko brandenburg, 166cm
eii. ei virtuaalimaailmassa
eie. ei virtuaalimaailmassa
ee. Brommer
rautias brandenburg, 164cm
eei. ei virtuaalimaailmassa
eee. ei virtuaalimaailmassa
o. Marschall v.d. Gerwalt 01.07.2015 e/i. Andrich om. Gerwalt Brandenburgers
o. Linarite Prime 27.01.2016 e/i. Lewisuchus om. Prime Sporthorses
Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00
Nopeus ja kestävyys: 0.00
Kuuliaisuus ja luonne: 3345.55
Tahti ja irtonaisuus: 3543.99
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00

Hevonen kilpailee ainoastaan koulutustasoaan (Grand Prix) vastaavissa luokissa porrastetuissa kisoissa tasolle 10.

Kouluratsastuksessa kilpailee tällä hetkellä tasolla 11.
Reaaliaikainen tilanne löytyy VRL:n profiilisivulta.

00.00.0000 - Kuulumisia
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse consequat ligula vehicula tortor convallis vestibulum. Aliquam pretium nunc eget odio blandit ornare. Cras nec massa ac lacus bibendum rhoncus in et erat. Integer mauris lectus, vulputate et condimentum nec, dapibus dapibus nibh. Cras ut erat neque. Donec pellentesque gravida dui eget volutpat. Nulla quis fermentum libero. Duis malesuada consequat ultricies. Nullam aliquet facilisis metus.