Tervetuloa Saksaan!

Hevonen on heijastuma ihmisen omista haaveista itsestään - vahvuudesta ja kauneudesta - ja antaa meille mahdollisuuden paeta irti arjestamme.

(aforismi © Pam Brown) Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi kouluratsastuksen taivaaseen. Gerwalt Brandenburders on heinäkuussa 2015 Saksan Rostockiin perustettu virtuaalitalli, jonka päätoimintana on puhtaasti uusien linjojen luominen brandenburg-jalostukseen. Kaikki hevosemme ovat koulupainotteisia ja tulevat kilpailemaan porrastetuissa kilpailuissa aina sinne ylimmälle tasolle saakka.

Gerwaltin tilukset itsessään sijaitsevat lähellä meren rantaa, jonne on erittäin helppo lähteä maastoretkelle ja laukata auringon laskun aikaan meren rantahiekkaa pitkin - niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, mutta se jos mikä on hienoa! Omistajan mukavuudenhaluisuuden ja ehkä jopa pienen höperöitymisenkin johdosta tallin pihapiiristä löytyy nykyään kaikki hienoudet aina kävelytyskoneesta solariumiin saakka. Näillä me yritämme taata parhaat mahdollisuudet hevosten treenaamiseen ja kilpakunnon ylläpitoon. Tarkoituksemme kun on päästä huipulle.

Järjestämme toisinaan Gerwaltissa oman painotuslajimme, eli kouluratsastusjaoksen alaisia kilpailuita, joihin ihan kaikki ovat tervetulleita. Takaamme kilpailijoille erittäin hyvät olosuhteet kilpailuihin osallistumiseen ja hevosten majoittamiseen. Kilpailuiden lisäksi vakiovalmentajamme, tiukka mutta äärettömän ihana Gertrude Mahlich valmentaa silloin tällöin tallimme tiloissa myös ulkopuolisia ratsukoita. Tervetuloa ostamaan itsellesi tulevaisuuden koulutaituri, kilpailemaan hyvässä hengessä ja valmentautumaan tavoitteellisesti!

Rakkaudella Riella (VRL-01744 & @) & nelijalkaiset ystävät

Tykkäsitkö? Äänestä VRL:n tallilistalla ylöspäin!